Christian von Arenstorff

Jeg er diamantnørd med stort D!

Jeg har altid været fascineret af smykker og diamanter, og da jeg selv skulle fri til min hustru i 2017 var jeg godt klar over, hvilken forlovelsesring jeg ville have fingrene i. Der var dog langt fra tanke til handling. Det var umuligt at finde den helt rigtige og unikke diamant hos en dansk juveler og samtidig få den sat i en ring efter mit design, der passede til mit budget.

Jeg bevægede mig ind i junglen af diamanter og forlovelsesringe. Jeg blev opslugt af denne verden og med min nysgerrighed og nørdede tilgang til det, der virkelig fascinerer mig, blev jeg nødt til at vide mere om diamanter.

Jeg tog derfor en uddannelse om diamanter gennem GIA (Gemological Institute of America), som er et af de mest anerkendte laboratorier i verden. Jeg fandt ud af, at jeg kunne skære alle de dyre mellemled fra og ende med at designe den forlovelsesring, jeg ønskede til min forlovede.

Målet med min virksomhed og det at være diamanthandler er at hjælpe folk med ikke at skulle nøjes med at drømme om diamantsmykker. Jeg har ingen dyre omkostninger til personale, fysisk butik, marketing eller lignende, hvorfor jeg kan levere smykker til en fair pris.

Min baggrund er, at jeg er uddannet civilingeniør med speciale i energi, indeklima og dagslys. Jeg betegner mig selv som en perfektionist og nørd, og har en meget detaljeorienteret tilgang, hvilket kræves, når der skal kigges på de funklende diamanter og detaljer i smykker.

Lad mig hjælpe dig, med at skræddersy dit drømmesmykke til en rigtig fornuftig pris.